|
|
|
| Sirius Black | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Chytas
Poeet p?íspivku : 31 Age : 31 Location : http://hp-kingdom.wz.cz Registration date : 08. 07. 08
| Předmět: Sirius Black Fri Jul 11 2008, 12:57 | |
| Siriuse mám z Fénixova řádu nejradši Ale dobrá je i Nyphadora | |
| | | Miky
Poeet p?íspivku : 27 Age : 31 Registration date : 09. 07. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Fri Jul 11 2008, 21:11 | |
| Já mám nejradši Tonksovou, je krásně praštěná, s takovými lidmi si rozumím (že by tím, že jsem sám takový? ) | |
| | | Annie Admin
Poeet p?íspivku : 103 Age : 32 Location : http://hp-kingdom.wz.cz Registration date : 08. 06. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 12 2008, 11:15 | |
| - Miky napsal:
- Já mám nejradši Tonksovou, je krásně praštěná, s takovými lidmi si rozumím (že by tím, že jsem sám takový? )
Souhlasím s oběma... Sirius je úřžasná postava, vnáší do knih takovou naději...Když se v HP3 objeví,řekla ybch,že je takovým světlem pro Harryho... Dává mu anději,že bude moct začít žít jakoostatní spolužáci, sice ne s rodiči,ale aspoň s někým,komu na něm záleží a má ho rád... A to je hrozně pěkná myšlenka,kterou tam Rowlingová vnesla...Proto si mě Siius získal....Ale nechápu,proč tu naději msuela Rowla v HP5 zabít To mě zarmoutilo.... Tonksová se mi taky líbí.. Je dobře praštěná a myslím,že se tam úplně skvěle hodí,protože i v období bitev dokáže najít něco světlého na tom všem.... A je mi líto,že nakonci umře i s Remusem... Proč mi musí Rowlingová zabíjet všechny oblíbené postavy,no řekněte? Mám ráda Hedviku,Freda,George,Siriuse a Nymfadoru..... a 4 z těch 5 mi zabila je na mě zláááááá..... | |
| | | Joanne
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 11. 07. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 12 2008, 13:54 | |
| - citace :
- Souhlasím s oběma... Sirius je úřžasná postava, vnáší do knih takovou naději...Když se v HP3 objeví,řekla ybch,že je takovým světlem pro Harryho... Dává mu anději,že bude moct začít žít jakoostatní spolužáci, sice ne s rodiči,ale aspoň s někým,komu na něm záleží a má ho rád... A to je hrozně pěkná myšlenka,kterou tam Rowlingová vnesla...Proto si mě Siius získal....Ale nechápu,proč tu naději msuela Rowla v HP5 zabít Sad To mě zarmoutilo.... Tonksová se mi taky líbí.. Je dobře praštěná a myslím,že se tam úplně skvěle hodí,protože i v období bitev dokáže najít něco světlého na tom všem.... A je mi líto,že nakonci umře i s Remusem...Sad Proč mi musí Rowlingová zabíjet všechny oblíbené postavy,no řekněte? Mám ráda Hedviku,Freda,George,Siriuse a Nymfadoru..... a 4 z těch 5 mi zabila Sad je na mě zláááááá.....Sad
Souhlasim Já měla asi nejradši Tonksovou, dvojčata a Siriuse a nejvíc asi McGonagallovou Si mě v HP5 naprosto získala těma hláškama při Umbridgeový inspekci a tom "pohovoru" o budoucím zaměstnání. Ae nejvíc mi asi bylo líto Snapea, hlavně spůsob kterým zemřel a ten Princův Příběh... | |
| | | lady.cats
Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 11. 07. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 19 2008, 08:30 | |
| nejradši mám Lenku, to je viditelné na první pohled. Je tak skvěle praštěná a to její tajemné vyjadřovní. Asi nejlepší postava, kterou Rowlingová vymyslela. Také mám ráda samozřejmě Siriuse, ale moc mě mrzí, že ho takhle zabila. tak neurčitě... to nepochopím... opravdu asi nikdy. Sirius byl Harryho naděje, nevím na co zrovna Rowlingová myslela, když ho nechala zabít, ale nechápu to. A u Tonksové úplně nastejno... ještě ji pořídí dítě... Pak se mi ale taky líbí postava Umbridgeové, ta růžová, kočičky, porcelán a všude výšivky to je opravdu povedené. I herečku vybrali neskutečně dobře. I když v knihách jsem si ji představovala úplně jnak, tak ve filmu se mi nějak podivně zalíbíla. Ty její dialogy a co teprve ten character... ale Lenka vítězí. | |
| | | Missheel
Poeet p?íspivku : 49 Age : 31 Registration date : 09. 07. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 19 2008, 10:08 | |
| - lady.cats napsal:
- nejradši mám Lenku, to je viditelné na první pohled. Je tak skvěle praštěná a to její tajemné vyjadřovní. Asi nejlepší postava, kterou Rowlingová vymyslela.
Také mám ráda samozřejmě Siriuse, ale moc mě mrzí, že ho takhle zabila. tak neurčitě... to nepochopím... opravdu asi nikdy. Sirius byl Harryho naděje, nevím na co zrovna Rowlingová myslela, když ho nechala zabít, ale nechápu to. A u Tonksové úplně nastejno... ještě ji pořídí dítě... Pak se mi ale taky líbí postava Umbridgeové, ta růžová, kočičky, porcelán a všude výšivky to je opravdu povedené. I herečku vybrali neskutečně dobře. I když v knihách jsem si ji představovala úplně jnak, tak ve filmu se mi nějak podivně zalíbíla. Ty její dialogy a co teprve ten character... ale Lenka vítězí. Uplně s váma souhlasím...Sirius je moje oblíbená postava, nevim proč ho musela zabít, a to se ve 4 skoro ani neukázal:-( | |
| | | lady.cats
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 19 2008, 10:12 | |
| - Missheel napsal:
- lady.cats napsal:
- nejradši mám Lenku, to je viditelné na první pohled. Je tak skvěle praštěná a to její tajemné vyjadřovní. Asi nejlepší postava, kterou Rowlingová vymyslela.
Také mám ráda samozřejmě Siriuse, ale moc mě mrzí, že ho takhle zabila. tak neurčitě... to nepochopím... opravdu asi nikdy. Sirius byl Harryho naděje, nevím na co zrovna Rowlingová myslela, když ho nechala zabít, ale nechápu to. A u Tonksové úplně nastejno... ještě ji pořídí dítě... Pak se mi ale taky líbí postava Umbridgeové, ta růžová, kočičky, porcelán a všude výšivky to je opravdu povedené. I herečku vybrali neskutečně dobře. I když v knihách jsem si ji představovala úplně jnak, tak ve filmu se mi nějak podivně zalíbíla. Ty její dialogy a co teprve ten character... ale Lenka vítězí. Uplně s váma souhlasím...Sirius je moje oblíbená postava, nevim proč ho musela zabít, a to se ve 4 skoro ani neukázal:-( vlastně se tam vůbec ani neukázal, jen zmínka mylsím... | |
| | | Chytas
Poeet p?íspivku : 31 Age : 31 Location : http://hp-kingdom.wz.cz Registration date : 08. 07. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 19 2008, 15:48 | |
| - lady.cats napsal:
- Missheel napsal:
- lady.cats napsal:
Také mám ráda samozřejmě Siriuse, ale moc mě mrzí, že ho takhle zabila. tak neurčitě... to nepochopím... opravdu asi nikdy. Sirius byl Harryho naděje, nevím na co zrovna Rowlingová myslela, když ho nechala zabít, ale nechápu to. A u Tonksové úplně nastejno... ještě ji pořídí dítě... Pak se mi ale taky líbí postava Umbridgeové, ta růžová, kočičky, porcelán a všude výšivky to je opravdu povedené. I herečku vybrali neskutečně dobře. I když v knihách jsem si ji představovala úplně jnak, tak ve filmu se mi nějak podivně zalíbíla. Ty její dialogy a co teprve ten character... ale Lenka vítězí. Uplně s váma souhlasím...Sirius je moje oblíbená postava, nevim proč ho musela zabít, a to se ve 4 skoro ani neukázal:-( vlastně se tam vůbec ani neukázal, jen zmínka mylsím... Ve filmu byl v tom ohni ne? | |
| | | Annie Admin
Poeet p?íspivku : 103 Age : 32 Location : http://hp-kingdom.wz.cz Registration date : 08. 06. 08
| Předmět: Re: Sirius Black Sat Jul 19 2008, 17:16 | |
| - Chytas napsal:
- lady.cats napsal:
- Missheel napsal:
- lady.cats napsal:
Také mám ráda samozřejmě Siriuse, ale moc mě mrzí, že ho takhle zabila. tak neurčitě... to nepochopím... opravdu asi nikdy. Sirius byl Harryho naděje, nevím na co zrovna Rowlingová myslela, když ho nechala zabít, ale nechápu to. A u Tonksové úplně nastejno... ještě ji pořídí dítě... Pak se mi ale taky líbí postava Umbridgeové, ta růžová, kočičky, porcelán a všude výšivky to je opravdu povedené. I herečku vybrali neskutečně dobře. I když v knihách jsem si ji představovala úplně jnak, tak ve filmu se mi nějak podivně zalíbíla. Ty její dialogy a co teprve ten character... ale Lenka vítězí. Uplně s váma souhlasím...Sirius je moje oblíbená postava, nevim proč ho musela zabít, a to se ve 4 skoro ani neukázal:-( vlastně se tam vůbec ani neukázal, jen zmínka mylsím... Ve filmu byl v tom ohni ne? Jn,ale to tam prakticky nebyl :D:D | |
| | | lady.cats
| Předmět: Re: Sirius Black Sun Jul 20 2008, 11:30 | |
| nj, to je pravda. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Sirius Black | |
| |
| | | | Sirius Black | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |