|
|
|
| Nová rubrika | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Annie Admin
Poeet p?íspivku : 103 Age : 32 Location : http://hp-kingdom.wz.cz Registration date : 08. 06. 08
| Předmět: Nová rubrika Fri Jul 18 2008, 23:17 | |
| No,takže jelikož jsem na webu víceméně přes to info, tak se vás chci zeptat, jakou rubriku byste na webu chtěli novou! V9m,že info o HP na webu ejště není stoprocenmtní,ale myslím,že už tam toho celkem slušnou várku máme... z HP je toho opravdu hodně,takže někdy nevím,co psát dřív... Ale chtěla bych se zeptat, jakou rubriku byste třeba ocenili? O čem nevíte příliš mnoho a chtěli ybste se to na webu dočíst? Nebo máte nápady na nějakou konkrétní originální rubriku? Dejte příležitost své fantazii a napište mi vaše nápady... Pokud mě některý zaujme tak ho ručitě co nejdříve uskutečním Psát se mi bdue hnedka lépe,když budu vědět,že o to někdo stojí a bude to číst | |
| | | Missheel
Poeet p?íspivku : 49 Age : 31 Registration date : 09. 07. 08
| Předmět: :) Sat Jul 19 2008, 01:07 | |
| - Annie napsal:
- No,takže jelikož jsem na webu víceméně přes to info, tak se vás chci zeptat, jakou rubriku byste na webu chtěli novou! V9m,že info o HP na webu ejště není stoprocenmtní,ale myslím,že už tam toho celkem slušnou várku máme... z HP je toho opravdu hodně,takže někdy nevím,co psát dřív...
Ale chtěla bych se zeptat, jakou rubriku byste třeba ocenili? O čem nevíte příliš mnoho a chtěli ybste se to na webu dočíst? Nebo máte nápady na nějakou konkrétní originální rubriku? Dejte příležitost své fantazii a napište mi vaše nápady... Pokud mě některý zaujme tak ho ručitě co nejdříve uskutečním Psát se mi bdue hnedka lépe,když budu vědět,že o to někdo stojí a bude to číst No myslim, že by bylo docela dobrý založit rubriku "zajímavosti" nebo něco takovýho...víš něco ve smyslu co třeba o postavách ještě nevíme atd..nebo o filmu..možná.....Co vy na to? | |
| | | lady.cats
Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 11. 07. 08
| Předmět: Re: Nová rubrika Sat Jul 19 2008, 07:48 | |
| musím souhlasi, co ještě nevím o postavách je dobrý nápad. Nebo třeba ještě dopsat biografii postav, těch je ještě taky hodně teď mě zrovna nic víc nenapadá, ale určitě pak napíšu. | |
| | | Annie Admin
Poeet p?íspivku : 103 Age : 32 Location : http://hp-kingdom.wz.cz Registration date : 08. 06. 08
| Předmět: Re: Nová rubrika Sat Jul 19 2008, 17:02 | |
| - Missheel napsal:
- Annie napsal:
- No,takže jelikož jsem na webu víceméně přes to info, tak se vás chci zeptat, jakou rubriku byste na webu chtěli novou! V9m,že info o HP na webu ejště není stoprocenmtní,ale myslím,že už tam toho celkem slušnou várku máme... z HP je toho opravdu hodně,takže někdy nevím,co psát dřív...
Ale chtěla bych se zeptat, jakou rubriku byste třeba ocenili? O čem nevíte příliš mnoho a chtěli ybste se to na webu dočíst? Nebo máte nápady na nějakou konkrétní originální rubriku? Dejte příležitost své fantazii a napište mi vaše nápady... Pokud mě některý zaujme tak ho ručitě co nejdříve uskutečním Psát se mi bdue hnedka lépe,když budu vědět,že o to někdo stojí a bude to číst No myslim, že by bylo docela dobrý založit rubriku "zajímavosti" nebo něco takovýho...víš něco ve smyslu co třeba o postavách ještě nevíme atd..nebo o filmu..možná.....Co vy na to? Rubrika zajímavosti už je Některé najdete v rubrice Extra - http://hp-kingdom.wz.cz/?page=extra/interests .. Zajímavosti o filmech pak najdete v rubrice Films v podkategoriích u ejdnotlivých filmů.. není to ejště u všech ale u ěnkterých už jo.. Není těch zajímavostí příliš,ale můžu se pokusit ještě nějaké vyšťourat Zjímavosti o postavách nemám,to je pravda, ale kompletně všechny informace,které jsou o postavách, včetně zajímavostí najdete u jednotlivých postav... Brzo na té rubrice začnu pracovat a všechny postavy zaktualizuji a pak začnu doplňovat další, ale je jich opravdu hodně,tak mějte trpělivost | |
| | | Missheel
Poeet p?íspivku : 49 Age : 31 Registration date : 09. 07. 08
| Předmět: Re: Nová rubrika Sat Jul 19 2008, 22:13 | |
| - Annie napsal:
- Missheel napsal:
- Annie napsal:
Ale chtěla bych se zeptat, jakou rubriku byste třeba ocenili? O čem nevíte příliš mnoho a chtěli ybste se to na webu dočíst? Nebo máte nápady na nějakou konkrétní originální rubriku? Dejte příležitost své fantazii a napište mi vaše nápady... Pokud mě některý zaujme tak ho ručitě co nejdříve uskutečním Psát se mi bdue hnedka lépe,když budu vědět,že o to někdo stojí a bude to číst No myslim, že by bylo docela dobrý založit rubriku "zajímavosti" nebo něco takovýho...víš něco ve smyslu co třeba o postavách ještě nevíme atd..nebo o filmu..možná.....Co vy na to?
Rubrika zajímavosti už je Některé najdete v rubrice Extra - http://hp-kingdom.wz.cz/?page=extra/interests .. Zajímavosti o filmech pak najdete v rubrice Films v podkategoriích u ejdnotlivých filmů.. není to ejště u všech ale u ěnkterých už jo.. Není těch zajímavostí příliš,ale můžu se pokusit ještě nějaké vyšťourat Zjímavosti o postavách nemám,to je pravda, ale kompletně všechny informace,které jsou o postavách, včetně zajímavostí najdete u jednotlivých postav... Brzo na té rubrice začnu pracovat a všechny postavy zaktualizuji a pak začnu doplňovat další, ale je jich opravdu hodně,tak mějte trpělivost Skvělý:-) budu to tu muset důkladněji proslídit | |
| | | Annie Admin
| Předmět: Re: Nová rubrika Sat Jul 19 2008, 22:16 | |
| - Missheel napsal:
- Annie napsal:
- Missheel napsal:
- Annie napsal:
Ale chtěla bych se zeptat, jakou rubriku byste třeba ocenili? O čem nevíte příliš mnoho a chtěli ybste se to na webu dočíst? Nebo máte nápady na nějakou konkrétní originální rubriku? Dejte příležitost své fantazii a napište mi vaše nápady... Pokud mě některý zaujme tak ho ručitě co nejdříve uskutečním Psát se mi bdue hnedka lépe,když budu vědět,že o to někdo stojí a bude to číst No myslim, že by bylo docela dobrý založit rubriku "zajímavosti" nebo něco takovýho...víš něco ve smyslu co třeba o postavách ještě nevíme atd..nebo o filmu..možná.....Co vy na to?
Rubrika zajímavosti už je Některé najdete v rubrice Extra - http://hp-kingdom.wz.cz/?page=extra/interests .. Zajímavosti o filmech pak najdete v rubrice Films v podkategoriích u ejdnotlivých filmů.. není to ejště u všech ale u ěnkterých už jo.. Není těch zajímavostí příliš,ale můžu se pokusit ještě nějaké vyšťourat Zjímavosti o postavách nemám,to je pravda, ale kompletně všechny informace,které jsou o postavách, včetně zajímavostí najdete u jednotlivých postav... Brzo na té rubrice začnu pracovat a všechny postavy zaktualizuji a pak začnu doplňovat další, ale je jich opravdu hodně,tak mějte trpělivost Skvělý:-) budu to tu muset důkladněji proslídit Tjn...Jinak se chci zeptat, jak se na webu orientujete? Nepřijde vám třeba nepřehledný? Víte,kde máte co hledat? Neztrácíte se tam? | |
| | | lady.cats
Poeet p?íspivku : 86 Registration date : 11. 07. 08
| Předmět: Re: Nová rubrika Sun Jul 20 2008, 11:42 | |
| já se naštěstí nztrácím, mě to tak vyhovuje. Je to pěkně přehledné Annie, neboj | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nová rubrika | |
| |
| | | | Nová rubrika | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|